Ігор ДЕДИШИН: «Рух пішов би назустріч Динамо тільки в одному випадку»

Генеральний директор «Руха» пояснив, чому клуб відмовився переносити матч 6-го туру УПЛ в Київ

Генеральний директор ФК «Рух» Ігор Дедишин розповів, чому львів'яни не погодилися на прохання «Динамо» зіграти поєдинок шостого туру чемпіонату УПЛ в Києві.

«В пріоритеті у ФК «Рух» - інтереси своєї команди і своїх уболівальників. І коли ми отримали від «Динамо» лист з проханням про перенесення матчу шостого туру чемпіонату УПЛ зі Львова до Києва в зв'язку з напруженим графіком виступів динамівців на міжнародній арені, то гарненько все зважили.

Ми усвідомлювали, що, приймаючи «Рух» в Києві, динамівцям легше було б відновитися, ми розуміли, що кияни в Лізі чемпіонів завойовують рейтингові очки для українського футболу, в чому зацікавлений і «Рух». Але в підсумку вирішили відмовити, оскільки в кожній команді повинен бути свій шлях, свої пріоритети. За великим рахунком, «Рух» би пішов назустріч динамівцям лише в одному випадку: якщо б на кону був їхній вихід з групового турніру Ліги чемпіонів, як було у випадку з «Минаєм». Тому ми бажаємо підопічним Мірчі Луческу успіхів у найпрестижніших європейських змаганнях, будемо за них вболівати.

Зараз дебютант УПЛ, «Рух», тільки завойовує свого вболівальника, ось чому нам дуже важливо зіграти 17-го жовтня з «Динамо», з топ-командою, саме у Львові. Сподіваюся, карантинна обстановка дозволить провести цей поєдинок з глядачами. Користуючись нагодою, хочу запросити вболівальників «Динамо» приїхати і підтримати свою команду. Постараємося, щоб нашим столичним гостям на «Арені-Львів» було комфортно», - зазначив Дедишин.

Поєдинок шостого туру чемпіонату УПЛ «Рух» - «Динамо» відбудеться 17-го жовтня у Львові.

Михайло Шаповалов Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 19 травня 2024, 21:57 11

Каталонці не зазнали проблем на виїзді

Коментарі