ШОВКОВСЬКИЙ: «Бущан свиню не підкладе. Виходити на поле мені не доведеться»

45-річний воротар поділився враженнями про своє включення до заявки збірної України

45-річний член тренерського штабу збірної України Олександр Шовковський прокоментував своє включення до заявки на товариський матч із Францією. Через коронавірус у розпорядженні головного тренера національної команди Андрія Шевченка залишився тільки 26-річний воротар «Динамо» Георгій Бущан. Шовковський, який завершив кар'єру гравця в 2016-му році, покликаний його підстрахувати.

«Перш за все хочу сказати, що це виглядає, мабуть, трохи сенсаційно. Але ситуація могла б бути смішною, якби не була насправді такою прикрою для нашої команди. Три воротарі здали позитивні тести на коронавірус…

Тому було ухвалено рішення включити мене до заявки на матч із Францією. Я свою фізичну форму підтримую завжди, але впевнений, що Георгій Бущан свиню не підкладе, і виходити на поле мені не доведеться.

А Андрій Пятов усе-таки з нами, нехай і не фізично. У мене його воротарські рукавички. Саме їх я вдягнув учора на тренуванні.

Свою кар'єру я завершив наприкінці 2016 року. Після того у 2017-му зіграв на турнірі легенд у Казахстані. Це був останній раз, коли я вдягав свої рукавички. У січні 2018 року прооперував пальці на правій руці - у мене були розірвані сухожилля. Після того, у принципі, рукавички не вдягав», - зазначив Шовковський.

Матч Франція - Україна відбудеться на стадіоні «Стад де Франс» у середу, 7-го жовтня, о 22:10 за київським часом.

Михайло Шаповалов Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 00:06 11

Перший півфінальний матч Ліги Європи казкова команда Хабі Алонсо залишила за собою на чужому полі

Коментарі