Замість гравців Шахтаря? Ротань викликав трьох молодих футболістів Динамо

Таким чином, список динамівців у збірній досяг 10 футболістів з 22

Молодіжна збірна України під керівництвом наставника Руслана Ротаня 5 жовтня почала збір в рамках підготовки до двох матчів відбірного турніру Євро-2021 U-21 проти Румунії і Північної Ірландії.

З румунами українська команда зіграє 9 жовтня в Києві, а з ірландцями зустрінеться 13 жовтня на виїзді, у Баллімені.

Зазнав змін складу команди. На цей момент в розпорядженні тренерського штабу знаходяться 22 футболістів, з них 10 динамівців. Замість динамівця Іллі Забарного, який відправився в розташування національної збірної України, в «молодіжку» довикликані ще три представники столичного клубу - захисники Денис Попов і Данило Скорко, а також півзахисник Богдан Білошевський. Зате не виявилося в складі «синьо-жовтих» півзахисника Богдана Лєднєва.

Таким чином, список динамівців у збірній досяг 10 футболістів: воротар Руслан Нещерет, захисники Денис Попов, Олександр Сирота, Роман Вантух, Данило Скорко, півзахисники Георгій Цітаішвілі, Володимир Бражко та Богдан Білошевський.

Також Руслан Ротань розраховує на захисника Владислава Дубінчака і півзахисника Сергія Булецу, які належать «Динамо», але на правах оренди виступають за «Дніпро-1».

Нагадаємо, футболісти «Шахтаря» не поїхали на збори національної та молодіжної збірних через спалах коронавірусу в донецькому клубі.

Микола Степанюк Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 06:30 0

«Рух» ще не програвав «Олександрії»

Хокей | 03 травня 2024, 23:10 7
Коментарі