Лівий захисник для Луческу. Костевич готовий до переходу у Динамо вже зараз

Раніше 27-річний гравець уклав попередній договір з киянами на січень

Український захисник польського «Леха» Володимир Костевич близький до того, щоб достроково покинути клуб з Познані. Швидше за все, футболіст ще до закриття нинішнього трансферного вікна, ввечері 6 жовтня, перейде в київське «Динамо», про що повідомляють кілька телеграм-каналів.

Контракт Костевича з «Лехом» повинен був закінчитися в кінці 2020 року. За півроку до його закінчення 27-річний футболіст уклав попередній договір з київським «Динамо» та збирався відправитися в Україну наступної зими в якості вільного агента.

Однак цей перехід тепер станеться на кілька місяців раніше, оскільки сторони близькі до того, щоб домовитися про таке рішення. Щоб остаточно вдарити по руках, у керівників команд є ще кілька годин.

Трохи раніше «Лех» взяв в оренду у «Леганеса» ще одного лівого захисника з України, Василя Кравця. Це прискорює від'їзд Костевича, оскільки на його позиції виникла серйозна конкуренція. Раніше польський клуб відсторонив українця від тренувань, коли той підписав попередню угоду з київським клубом.

Костевич переїхав до Познані взимку 2017 року з львівських «Карпат». Футболіст спочатку отримував хороші відгуки, але в останні місяці його виступи були набагато нижчими за очікування. З цієї причини «Лех» не намагався утримувати гравця довше. Сумарно за 4 сезони Костевич зіграв за «Лех» 119 матчів, забив 2 голи та віддав 13 гольових передач.

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 23:59 1

«Алавес» обіграв «Сельту»

Коментарі