Не вистачило часу. Динамо не встигло підписати форварда з Фламенго

Кияни пропонували 4,5 млн євро за 80% прав на нападаючого Лінкольна

Трансферний ринок в Європі закривається, і київське «Динамо» не вистачило часу, щоб оформити операцію з придбання Лінкольна, нападника «Фламенго».

Керівництво «Динамо» запропонувало 4,5 млн євро за 80% прав на нападника, але неможливість для футболіста своєчасно дістатися в Україну завадила переговорам.

Пропозиція надійшла в клуб з Ріо у минулі вихідні. Хоча в «Фламенго» спочатку хотіли 10 млн євро, але їх зацікавила пропозиція киян. Сторони з оптимізмом дивилися на можливу угоду.

Однак в умовах швидкого закриття європейського трансферного вікна, під час обговорення трансферу, виникла необхідність деталізувати логістику. І тоді прийшов холодний душ. Не виявилося комерційних рейсів, що дозволяють Лінкольну залишити Ріо ​​і прибути до Києва у вівторок, 6 жовтня. У зв'язку з цим переговори були перервані.

Це було шоста пропозиція щодо 19-річного форварда в поточному трансферному вікні. Раніше «Фламенго» вже відхилив пропозиції клубів «Труа» (Франція), «Альмерія» (Іспанія), «Нант» (Франція), «Мускрон» (Бельгія), «Пафос» (Кіпр).

Микола Степанюк Джерело: Globoesporte
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 12:30 8

Клуб, за який грають Артем Довбик і Віктор Циганков, поки що не підтвердив цю інформацію

Коментарі