НЕСЕНЮК: «Чому Шахтарю повідомили про результати тестів тільки після гри?»

Директор департаменту «Динамо» прокоментував ситуацію з коронавірусом

Директор департаменту «Динамо» Київ зі зв'язків з громадськістю та роботи зі ЗМІ Микола Несенюк прокоментував ситуацію, що склалася після того, як стало відомо про позитивні тести на коронавірус у двох гравців донецького «Шахтаря»:

«Ще не так давно перспектива зіграти в Парижі проти Франції у складі національної команди була заповітною мрією кожного українського футболіста. Тепер не те - тренеру національної збірної доводиться буквально виколупувати охочих поїхати до Парижу на післязавтрашній матч. Балувані стали наші футболісти - Парижу вони не бачили чи що?

Формально причина більш ніж поважна - у провідних футболістів української команди Тараса Степаненка та Андрія П'ятова знайшли коронавірус. У зв'язку з цим вся команда «Шахтар», за яку вони виступають, пішла на самоізоляцію. Який тут Париж?

Але питання виникають. Чому про результати тесту футболістів збірної стало відомо лише після фінального свистка у грі «Шахтаря» проти «Десни», у якій обидва хворі взяли участь? Навряд чи дослідження так сильно затягнулось - у аеропорту Бориспіль вам розкажуть як це зробити майже миттєво.

Невже гравців і тренерів «Шахтаря» навмисно не попередили? Невже якийсь зловмисник спеціально приховував цю інформацію до семи годин вечора у неділю?»

Микола Степанов Джерело: Facebook
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 жовтня 2024, 07:47 12

Визнання отримав легендарний Пеле

Коментарі