Гравці Шахтаря не зіграють з Францією. Шевченко визвав Паньківа і Шепелєва

У збірної України кадрові проблеми

Обов'язкові тести перед збором національної команди, на жаль, дали позитивний результат у двох гравців «Шахтаря» - Андрія Пятова і Тараса Степаненка. Це означає, що і інші гравці донецького клубу, викликані Шевченком, не допоможуть збірній - принаймні в товариському матчі з Францією, який відбудеться 7 жовтня.

У зв'язку з цим головний тренер збірної України Андрій Шевченко довикликав в національну команду голкіпера «Олександрії» Юрія Паньківа і хавбека «Динамо» Володимира Шепелєва.

У Париж збірна України вилітає в понеділок, о 11 ранку. Гравці «Шахтаря» точно не летять - в понеділок і четвер вони повторно здаватимуть тести на коронавірус. Уже в столиці Франції до збірної приєднаються легіонери.

Відзначимо, що з «Шахтаря» в національну команду були викликані Андрій Пятов, Микола Матвієнко, Сергій Кривцов, Сергій Болбат, Тарас Степаненко, Марлос, Віктор Коваленко і Жуніор Мораес.

Список гравців, яких Шевченко викликав у збірну

Раніше в збірну було довикликано захисника «Десни» Юхима Коноплю. Через травму в розташування національної команди не приїде Олександр Зінченко. Також через травму не допоможе Євген Коноплянка.

Сергій Циба Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 01:21 7

Поєдинок за абсолют пройде ввечері 18 травня у саудівському Ер-Ріяді

Коментарі