РАЦ: «Третє місце Динамо по плечу. А Шахтарю важко буде й за третє»

Знаменитий екс-гравець «Динамо» оцінив результати жеребкування ЛЧ

Знаменитий екс-гравець «Динамо» Київ Василь Рац оцінив результати жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів:

«Жеребкування групового етапу звела наші команди в групах з командами з топ-чемпіонатів Європи. Мають бути дуже цікаві і важкі ігри. У групі В донецькому «Шахтарю» протистоятимуть «Реал», «Інтер», «Боруссія» Менхегладбах. Це команди топ-рівня з великим досвідом ігор в європейських турнірах, з хорошим підбором гравців. Думаю, навіть за третє місце в групі, нашим хлопцям при всіх їхніх перевагах буде дуже важко боротися.

У групі G суперники «Динамо» Київ не менш титуловані: «Ювентус», «Барселона», та й новачок ЛЧ «Ференцварош» - непроста команда зі своїми амбіціями, яка домоглася помітного прогресу за попередній сезон. Тренер угорської команди Сергій Ребров добре знайомий з грою київської команди, знайомий і з роботою Луческу, так що слід очікувати завзятого протистояння в груповий боротьбі.

Я не впевнений, що «Динамо» остаточно сформоване як команда, що претендує на високі місця в таких турнірах, але зайняти третє місце їй по плечу, і, вважаю, «Динамо» з цим впорається. Хлопці отримають величезний досвід ігор в міжнародних турнірах, бажаю успіхів гравцям і тренерам «Динамо».

Микола Степанюк Джерело: Footboom
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 травня 2024, 05:51 3

Поєдинок за абсолют пройде ввечері 18 травня у саудівському Ер-Ріяді

Коментарі