Рух – Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Нове львівське «дербі» у Прем’єр-лізі

У суботу, 3 жовтня, «Рух» на «Арені Львів» в рамках 5-го туру УПЛ зіграє матч проти земляків зі «Львова». Це буде нове львівське дербі у Прем'єр-лізі, а раніше були «Карпати» - ФК «Львів» та «Карпати» - ПФК «Львів».

Раніше «Рух» та «Львів» взагалі не зустрічалися й в інших турнірах. Для «Львова» цей матч буде ювілейним, 100-м, у Прем'єр-лізі. До нового львівського дербі команда Георгія Цецадзе підійшла із затяжними рекордними неприємними серіалами. «Львів» утримує клубну антирекордну безвиграшну серію в УПЛ, яка з 29 лютого триває 16 турів: 6 нічиїх та 10 поразок. Програшна клубна рекордна серія «містян» в чемпіонатах триває 6 ігор. «Львів» пропускає голи в УПЛ впродовж рекордних для клубу 13-ти ігор - 34 м'ячі.

А «Рух» з часу дебюту в Прем'єр-лізі в кожній грі як забиває голи, так і пропускає - в 4-х матчах. У минулому турі чемпіонату обидва львівських колективи програли. «Рухівців» в Чернігові обіграла «Десна» (1:3), а «містяни» на львівському стадіоні «Україна» були биті «Зорею» (0:5). До першого особистого протистояння суперники підійшли з підвищеною мотивацією ще й тому, що в минулу середу обидва львівських клуби зазнали гостьових поразок і вибули з Кубка України. «Рух» поступився «Десні» з рахунком 1:2, а «Львів» зазнав поразки від «Ворскли» - 0:2. Зауважимо, що в цих матчах обидва тренери в основному задіяли гравців, які до цього не виступали в матчі національної першості.

До речі, після минулого туру відбулася і нова кадрова зміна в складі обох команд. За спільною згодою сторін «Рух» розірвав угоду з півзахисником Богданом Оринчаком, який у поточному чемпіонаті зіграв лише одну гру. Крім того, дебютант УПЛ підписав двох молодих гравців львівських «Карпат» Олега Веремеєнка та Остапа Притулу. А «синьо-золоті» напередодні львівського дербі підписали хорватського півзахисника Фране Чір'яка, котрого навіть встигли внести в заявку на чемпіонат. З особливим настроєм може вийти на поле Вадим Парамонов з «Руху», який у чемпіонаті-2018/19 виступав і за «Львів».

Виведе команди на львівське дербі досвідчений арбітр Дмитро Кутаков (Бровари), для якого це буде 104-а гра в УПЛ. Раніше Кутаков провів вже 7 ігор за участю «Львова», який в них лише один раз перемагав, чотири рази грав внічию та двічі поступався суперникам. Матч за участю «Руху» Кутаков проведе в УПЛ вперше.

Орієнтовні склади:

«Рух»: Бандура, Гліга, Дуць, Парамонов, Копина, Мартинюк, Брікнер, Кухарук, Мисик, Кухаревич, Климчук.

«Львів»: Литовченко, Кравчук, Челіч, Клименчук, Борзенко, Айнсалу, Шина, Комарець, Кошман, Феліпе, Нич.

  • 1.84
  • 3.6
  • 4.34
Зробити ставку
  • 1.84
  • 3.55
  • 4.40
Зробити ставку
  • 1.82
  • 3.60
  • 4.40
Зробити ставку

3 жовтня, субота

«Рух» - «Львів»
Львів. Стадіон «Арена Львів». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
РУХ - ЛЬВІВ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Дмитро Кутаков (Бровари)
Прогноз Sport.ua - 2:1
Юрій Назаркевич Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 04 травня 2024, 09:00 7

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі