Скажена розв'язка. Мілан зробив неймовірний камбек, вигравши серію пенальті

Епічно завершився останній матч 4-го раунду кваліфікації Ліги Європи

У матчі 4-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи «Мілан» грав у гостях проти португальського клубу «Ріу Аве». Швед Златан Ібрагімович інфікований коронавірусом та участі в матчі не брав.

Основний час завершився внічию 1:1, а на початку додаткового часу португальська команда вийшла вперед. Італійський клуб врятував ситуацію на 120+2 хвилині, коли пенальті забив Хакан Чалханоглу (2:2).

У шаленій серії післяматчевих пенальті удача виявилася на боці італійської команди. По 7 ударів команди виконали точно. На 8-му помилилися Коломбо у гостей, а потім Монте у господарів поля. Слідом Леау і Пінту обмінялися точними ударами.

Довелося пенальті виконувати воротарям. Голкіпер гостей Доннарума не забив з точки, але і його опонент Кешек пробив вище воріт!

Пішло 2-ге коло пенальті. Беннасер у гостей не забив, але й господарі поля свій шанс втратили - Жералдеш влучив у штангу! Потім К'єр забив, а Доннарума парирував удар Адерлана!

Тричі португальці не зуміли забити вирішальний пенальті. Італійський «Мілан» дивом виходить до групового раунду Ліги Європи!

Ліга Європи 2020/21

4-й раунд кваліфікації

«Ріу Аве» (Португалія) - «Мілан» (Італія) - 2:2 д.ч. (пен. - 8:9)

Голи: Жералдеш, 73, Желсон, 91 - Салемакерс, 51, Чалханоглу, 120+2.

Вилучення: Боревкович («Ріу Аве»), 120+1.

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 20 травня 2024, 16:17 12

Френк Воррен розповів, що у його клієнта біполярний розлад

Коментарі