ЛУЧЕСКУ: «Я незадоволений грою команди. Дайте гроші – куплю нових гравців»

Головний тренер «Динамо» прокоментував перемогу команди над «Гентом»

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу в ефірі телеканалу «Футбол 1» прокоментував перемогу своєї команди у матчі-відповіді 4-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів над «Гентом» (3:0).

- Мірча, поділіться своїми емоціями від гри?

- Я радий, що ми пройшли далі, але незадоволений грою. Однак найголовніше, що є результат і ми вийшли до групового етапу Ліги чемпіонів. До третього гола все було добре, але після нього ми допустили багато помилок, дозволили суперникам заробити багато кутових і стандартів, які є їхнім головним козирем.

- Смілива та розкута гра попереду - такий футбол ви хочете бачити у своєї команди?

- Я хочу бачити не той футбол, який був у другому таймі. Але результат мені сподобався.

- Не зовсім ідеальна гра в обороні - що ще потрібно вдосконалювати?

- Давайте поки будемо радіти виходу до групового етапу Ліги чемпіонів після довгої перерви. Лінія захисту зіграла непогано, враховуючи короткий період підготовки та суттєві зміни. Єдине, що мені не сподобалося, - це розслабленість гравців після третього забитого гола. Суперник скористався цим і створив багато моментів.

Але я хочу подякувати хлопцям за те, що ми вирішили завдання виходу до Ліги чемпіонів. Два місяці тому, коли ми починали підготовку, в обоймі команди не було восьми основних гравців. Незважаючи на це, ми змогли вирішити задачу та досягти хороших результатів. До ігор групового етапу є час, подивимося, що ще можна зробити та змінити.

- Чи плануєте підсилювати склад до групового етапу Ліги чемпіонів?

- Багато гравців скоро поїдуть до національних збірних. Як на мене, якщо вони там не грають, краще залишити їх у клубі, щоб вони тренувалися та готувалися до матчів Ліги чемпіонів і чемпіонату України. Тим паче, ми команда, яка зараз знаходиться в процесі творення.

- Чи будете купувати нових гравців?

- Дайте гроші - я куплю (посміхається).

Микола Степанюк Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 07:01 0

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Коментарі