Екс-гравець Динамо: «Вважаю себе росіянином, до України ставлюся з теплом»

Даниїл Лісовий - про переїзд до Росії

Півзахисник московського «Динамо» Даниїл Лісовий, який в 2016 році покинув київське «Динамо» і прийняв російське громадянство, розповів про причини такого рішення.

«В «Динамо» виступали такі зірки, що в 17 років мені було рано думати, щоб там заграти. Мені ніхто б не гарантував: точно доростеш до основи в Києві, на тебе зверне увагу Шевченко у збірній.

Я розумів: в Україні починаються проблеми, а у мене є громадянство Росії. Вирішили, що доцільніше в спортивному плані перейти в російський чемпіонат. Я про це не шкодую і задоволений. Хотів грати в футбол - і граю. Мотив був тільки такий.

Навряд чи хтось може сказати, що я вчинив негарно. У мене тато росіянин, російський паспорт з народження. Я себе вважаю швидше росіянином. При цьому з великою теплотою ставлюся до України - і не бачу тут жодних протиріч. Мені добре і там, і тут, у мене два доми: Київ і Росія.

Завжди хотів і хочу грати за збірну Росії. Поки я гравець молодіжної збірної і пробиваюся з нею на Євро - непогано провели дві вересневі гри та йдемо першими в групі. Можливо, колись доросту до основної», - сказав Лісовий.

Володимир Клепач Джерело: Sports.ru
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 00:23 6

Головний тренер «Шахтаря» розповів про перемогу над «Чорноморцем»

Коментарі