Сергій РЕБРОВ: «У минулому році теж говорили, що ми в групі смерті»

Наставник «Ференцвароша» - про матч-відповідь 4-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів

Головний тренер «Ференцвароша» Сергій Ребров поділився очікуваннями від поєдинку 4-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів проти «Мольде».

«Ще до початку першого матчу ми знали, що дуель буде непростою. У Норвегії суперник грав жорстко, а штучна трава і погода також були незвичними для нас. Удома теж легкої зустрічі не чекаю, але ми ретельно проаналізували перший матч, всі знають, що нам знадобиться у вівторок, ми готові до матчу-реваншу!

Ліга чемпіонів - це інший рівень, адже тут потрібно грати з чемпіонами країн. Я радий, що ми можемо представляти «Ференцварош» на внутрішньому і міжнародному рівні.

У минулому сезоні говорили, що ми знаходимося в групі смерті Ліги Європи, але ми були близькі до виходу навіть в останньому турі. Якщо і вболівальники, і країна бачать прогрес в грі команди, ми щось робимо правильно», - сказав Ребров.

Нагадаємо, перша зустріч між «Мольде» та «Ференцварошем» завершилася з рахунком 3:3. Минулого року команда українського наставника фінішувала третьою в Лізі Європи, обійшовши російський ЦСКА. Перші два місця зайняли «Еспаньол» і «Лудогорец».

Ференцварош - Мольде. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Володимир Клепач Джерело: ФК Ференцварош
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 19:43 3

Рахунок на 3-й хвилині відкрив Андреас Крістенсен, Артем одразу ж відповів

Коментарі