СЕРЕБРЕННІКОВ: «Миколенко коштує 30-40 млн, але Динамо стільки не дадуть»

Футбольний агент захисника киян розповів про перспективи свого клієнта

Екс-футболіст Сергій Серебренніков, агент захисника «Динамо» Віталія Миколенка, розповів про перспективи свого клієнта:

«Пропозиції від клубів Італії і Англії на 15 млн євро? Я не бачив цих документів, якщо чесно. Але я можу сказати точно, що інтерес до нього великий. Він дуже цікавий футболіст для багатьох команд. Але поки конкретних кроків я не бачив. Але я і не працівник «Динамо».

Скільки коштує Миколенко? Скільки за нього пропонують - це ринкова ціна. Але чи готовий клуб за ці гроші продати? Коли клуб готовий продати за ці гроші, а ті готові заплатити - ось це і є його вартість. Є ще нюанс за ціною, вона ж настільки залежна від якихось причин.

Наведу приклад. Футболіст в умовному «Колосі», і він переїхав до «Динамо» Київ. Ціна футболіста змінюється? 100%, вона зростає. При цьому він тільки переїхав на машині з одного паркінгу на інший, ще не зіграв жодного матчу. І це нормально. У Бельгії так само гравець, наприклад, переходить, з «Кортрейка» в «Андерлехт», навіть не потренувався, а ціна вже інша.

Потенційно для мене Миколенко коштує 30-40 млн євро, але «Динамо» ніхто сьогодні таких грошей не запропонує. Я думаю, 20-25 млн євро - це щось реальне, що можна за нього отримати».

Микола Степанюк Джерело: Вацко Live
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 02 травня 2024, 18:53 3

Марта невдало виступила в Мадриді, але конкурентки в рейтингу були не набагато кращими

Коментарі