Світоліна вийшла до півфіналу турніру в Страсбурзі

Найкраща українська тенісистка обіграла Жиль Тайхман зі Швейцарії

Перша ракетка України Еліна Світоліна (№5 WTA) продовжує перемагати на турнірі міжнародної серії в Страсбурзі.

У матчі 1/4 фіналу українка переграла Жиль Тайхман зі Швейцарії (№54 WTA).

Страсбург. 1/4 фіналу
Еліна Світоліна (Україна) - Жиль Тайхман (Швейцарія) - 6:4, 6:3

Друга зустріч на змаганнях в Страсбурзі знову вийшла не найпростішою, але перемога була здобута легше, ніж в попередньому раунді.

У першому сеті все почалося з брейка швейцарки, яка досить довго лідирувала в рахунку, показуючи непоганий рівень гри. Еліні вдалося відігратися лише в шостому геймі, після чого її перевага до кінця партії не викликала сумнівів. Світоліна додала в найпотрібніший момент, як вона це вміє.



У другому сеті було очікувано більше брейків, дівчата зі змінним успіхом боролися до рахунку 3:3. Але далі трапилася розв'язка, під час якої українка вирвала два затяжних гейми і вже без особливих проблем подала на матч.

Сьогодні здобута перемога над тенісисткою, яка прекрасно почуває себе на грунті і в минулому році виграла два титули такої ж категорії. Це повинно додати Еліні впевненості в собі перед більш важливими матчами. Увечері чекаємо результатів жеребкування Ролан Гаррос, а далі можна вже розробляти стратегію на найближчі тижні.

Відзначимо, що це була перша зустріч тенісисток.

У наступному раунді Світоліна зіграє проти Катерини Синякової з Чехії (№62 WTA) або Аріни Соболенко з Білорусі (№12 WTA).
Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 07:01 3

«Ліверпуль», незважаючи на втрату шансів на титул АПЛ, зумів виконати завдання-мінімум

Коментарі