Ф'юрі — Усику: «Не забирай мій прощальний чек, малюк»

Британський боксер сподівається, що українець не завадить його бою з Ентоні Джошуа

32-річний британський боксер Тайсон Ф'юрі (30-1-0, 21 КО), чемпіон світу за версією WBC у суперважкій вазі, сподівається, що український боксер Олександр Усик не завадить його планам провести поєдинок з Ентоні Джошуа.

«Замість того, щоб битися з обов'язковими претендентами, я би порадив Джошуа просто звільнити пояси і влаштувати бій, який всі хочуть побачити. Я не бігаю від тебе, ти мене не турбуєш. Я пройду крізь тебе як ніж крізь масло. Приходь і бийся з великим хлопцем. Виходь і відлітай в нокаут. А після цього бийся зі всіма цими легкими суперниками.

Я поважаю Олександра Усика, він відмінний боєць, чемпіон світу в першій важкій вазі. Можливо, Усик стане чемпіоном в хевівейті, якщо поб'ється з Джошуа. Але не забирай мій прощальний чек, малюк. Не роби цього!

Кілька років тому я сказав Вайлдеру: «Не лишай мене останнього заробітку перед пенсією, не бийся з Джошуа, він мій. Це мій співвітчизник. Він мій, я його зламаю». Але цього не сталося», - заявив Ф'юрі в інтерв'ю каналу Behind The Gloves.

Михайло Шаповалов Джерело: Fightnews
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 03 червня 2024, 01:18 0

Олександр переміг Тайсона і став абсолютним чемпіоном світу

Коментарі