Посилення в захисті. Костевич залишає Лех і перейде в Динамо достроково

Сторони домовилися про дострокове розірвання контракту футболіста

Український захисник польського «Леха» Володимир Костевич достроково залишить клуб з Познані і ще до закриття нинішнього трансферного вікна перейде в київське «Динамо».

Контракт Костевича з «Лехом» повинен був завершитися у кінці 2020 року. За півроку до його закінчення 27-річний футболіст уклав попередній договір з київським «Динамо» і збирався відправитися в Україну наступної зими в якості вільного агента.

Однак цей перехід тепер відбудеться на кілька місяців раніше, оскільки сторони домовилися про таке рішення. Польський клуб в підсумку ще й заробить, проте сума угоди не повідомляється.

Кілька днів тому «Лех» взяв в оренду у «Леганеса» ще одного лівого захисника з України, Василя Кравця. Це прискорило від'їзд Костевича, оскільки на його позиції виникла серйозна конкуренція. Раніше польський клуб відсторонив українця від тренувань, коли той підписав попередню угоду з київським клубом.

Костевич переїхав в Познань взимку 2017 року з львівських «Карпат». Футболіст спочатку отримував хороші відгуки, але в останні місяці його виступи були набагато нижчими за очікування. З цієї причини «Лех» не намагався утримувати гравця довше. Сумарно за 4 сезони Костевич зіграв за «Лех» 119 матчів, забив 2 голи і віддав 13 гольових передач.

Микола Степанюк Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 12:21 7

Наставник може не допрацювати до кінця сезону

Коментарі