Василь КОБІН: «Якщо Луческу очолив Динамо, значить, дуже любить футбол»

Наставник «Миная» - про повернення Мірчі Луческу в УПЛ

Головний тренер «Миная» Василь Кобін поділився своєю думкою з приводу призначення Мірчі Луческу на пост головного тренера «Динамо»:

- Мірча Луческу в «Динамо», як відреагували?
- Нормально. Я добре знаю Містера, 7,5 років працював з ним в «Шахтарі». У нього велике бажання працювати. Якщо він не побоявся тренувати «Динамо» - це значить, що людина дуже сильно любить футбол.

- Що ви взяли від нього?
- Багато чого. Постійно, навіть коли не потрапляв у заявку, я був в роздягальні, слухав, дивився вже тоді за якимись цікавими речами. Не скажу, що я знав, що стану тренером, але думки були. Слухав уважно, як він веде себе в роздягальні, я спускався з трибуни, заходив в роздягальню. Як він реагував на результат, як він поводився. Багато чому навчився у нього.

- Він - майстер психологічних трюків...
- Він уміє накачати перед матчем. Вміє робити сюрпризи і створити додатковий ажіотаж навколо поєдинку. Багато що взяв у нього. Як вести себе в роздягальні. Але багато у мене свого. Також, мені подобався Мирон Маркевич. Він дуже спокійна людина. Також прийняв цю якість. Така поведінка, цей спокій, особливо, коли ти біля поля, передається команді.

Олег Дідух Джерело: Динамоманія
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 12 жовтня 2024, 09:06 14

Георгій Судаков влучив м'ячем в обличчя Миколи Шапаренка

Коментарі