Євген ХАЧЕРІДІ: «Чим Сидорчук гірший за Степаненка і Харатіна?»

Колишній захисник збірної України задає питання, яке виникало у багатьох

Колишній захисник збірної України Євген Хачеріді розповів, чому у нього є питання до формування складу національної команди.

- Чому вас Шевченко перестав викликати в збірну?
- Давайте об'єктивно говорити. Хто дивиться чемпіонат Білорусі? По-друге, Шевченко зробив ставку в захисті на гравців «Шахтаря». Є там свої нюанси, як мені здається. Напевно, кожен розуміє, чому так відбувається. Ось чим Сидорчук гірший за Харатіна або Степаненка? Він на голову їх сильніший обох зараз. Це факт!

- Щось приємне залишилося від Євро-2016?
- А що може бути приємного, якщо ми всі ігри програли, не забивши жодного голу? Начебто все було здорово, потрапили на Євро через стикові матчі вперше. Але настрій був зіпсований перед самим Євро. Ярмоленко зі Степаненком погризлися, потім же вирішили, що після Євро Фоменко піде, а на його місце прийде Шевченко. Ці рухи ні до чого приємного не привели, - сказав Хачеріді в інтерв'ю журналу «Футбол».

Нагадаємо, в недавньому поєдинку Ліги націй Тарас Степаненко не зміг зіграти через пошкодження і Шевченко довірив місце в стартовому складі Ігорю Харатіну з «Ференцвароша».

Володимир Клепач Джерело: Facebook
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 07:42 7

Лунін пропустив у матчі два голи

Коментарі