ДИКИЙ: «Очікується збільшення ринку платного телебачення до 6 млрд грн»

16 вересня відбулася зустріч робочої групи зі створення УПЛ ТБ

У середу, 16 вересня, на НСК «Олімпійський» відбулася чергова зустріч Робочої групи Української Прем'єр-ліги щодо створення УПЛ ТБ. На зустрічі були присутні представники клубів УПЛ та співробітники УПЛ, а також запрошені медіа-експерти.

Беручи до уваги перспективи розвитку телевізійного ринку, зокрема прогнозу щодо потенційного зростання глядацької аудиторії платних платформ, учасники зустрічі наголосили на тому, що вартість медіа-прав УПЛ має бути збільшена відповідно.

Зокрема, виконавчий директор УПЛ Євген Дикий зазначив: «За оцінками експертів у 2022 році очікується збільшення ринку платного телебачення до 6 мільярдів гривень, що вдвічі більше, ніж 2019 року, коли УПЛ вперше провела тендер з реалізації медіа-прав ліги. Це безпосередньо позначиться й на збільшенні вартості телевізійних прав УПЛ. І вже під час проведення наступного тендеру ми очікуємо збільшення їхньої вартості вдвічі».

Клуби УПЛ погоджуються з перспективністю розвитку проекту власного телевізійного каналу та беруть активну участь в роботі із створення УПЛ ТБ. Проведення наступної зустрічі Робочої групи попередньо заплановано у Львові.

Микола Степанюк Джерело: Українська Прем'єр-ліга (УПЛ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 04 травня 2024, 00:35 0

Наставник оцінив успішний чемпіонат світу