Колишній півзахисник Аякса: «Динамо переможе АЗ з рахунком 1:0 або 2:1»

Андрій Демченко віддає мінімальну перевагу українській команді

Колишній півзахисник нідерландського «Аякса» Андрій Демченко поділився очікуваннями від гри киян у третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів проти АЗ.

«З тих пір, як з АЗ працював Луї ван Гал, а це з 2005 року, ця команда стала котуватися в Нідерландах, як один з клубів, який завжди претендує на потрапляння до єврокубкової зони. Нинішній АЗ любить атакувати, проте я віддам мінімальну перевагу українській команді.

Найбільший плюс «Динамо» полягає в тому, що вони, на відміну від АЗ, вже почали готуватися до Ліги чемпіонів через офіційні матчі. Все вирішиться в одній грі, тому налаштуватися на такий бій буде легше, ніж, наприклад, на два поєдинки. Суперники не стануть з перших хвилин бігти вперед, а будуть придивлятися один до одного. У одноматчевому протистоянні ціна однієї помилки зростає в рази.

Досвід і хитрість Мірчі Луческу, думаю, допоможе киянам у цьому матчі. Тим більше, що поєдинок пройде в Києві. І нехай на трибунах не буде глядачів, все-таки рідні стіни повинні допомогти киянам. Вважаю, що багато голів у цій зустрічі не буде. «Динамо» переможе - 1:0 або 2:1», - сказав Демченко.

Динамо - АЗ. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Володимир Клепач Джерело: Рейтинг букмекерів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 20 травня 2024, 07:48 8

Френк Воррен не впевнений, що обидва боксери захочуть виходити на другий бій

Коментарі