КОНОПЛЯНКА: «Три матчі за 7 днів? Краще грати, ніж сидіти на карантині»

Хавбек «Шахтаря» вважає, що напружений графік проблемою не стане

Півзахисник «Шахтаря» Євген Коноплянка розповів про початок підготовки до виїзного поєдинку 3-го туру Прем'єр-ліги з «Зорею», який відбудеться 20-го вересня.

- Женя, чи встигла команда відпочити і відновитися? Як проходить підготовка до недільної гри в Запоріжжі?
- Все чудово. Настрій відмінний, тим більше зараз така прекрасна осіння погода. Зараз тренери роблять акцент на тому, щоб ми свіжими виходили на матчі. А коли ти повертаєшся до тренувань відпочив і з великим бажанням, то на сто відсотків викладаєшся, працюєш з максимальною інтенсивністю. Сподіваюся, і результат буде позитивним.

- У минулому сезоні «Зоря» вела боротьбу за срібло. Наскільки це принциповий і важкий суперник?
- Думаю, не тільки ми, а й усі команди Прем'єр-ліги розуміють, наскільки небезпечна «Зоря». Не можна ні в якому разі розслаблятися. До того ж противника в два рази більше мотивує програш в двох стартових зустрічах, він вийде зарядженим і захоче взяти очки. Щоб добитися позитивного результату, ми повинні бути готовими до цього і віддаватися на сто відсотків, як на тренуваннях, так і в матчі.

- Наскільки важко буде за сім днів провести три поєдинки?
- Краще грати, ніж сидіти на карантині. Думаю, всі хлопці тільки раді, що буде багато матчів, нехай і в такому графіку - через два дні на третій. У «Шахтарі» зібрані професіонали, думаю, впораємося з цим. Важливо правильно відновлюватися, адже не всі можуть на сто відсотків виглядати свіжими, граючи через два дні на третій. Але кожен знає своє тіло, як краще відновитися після матчів, тому тут потрібна персональна відповідальність.

Іван Зінченко Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 03 травня 2024, 21:47 37

Україна стала найкращою командою Дивізіону 1B

Коментарі