Євген КРАСНІКОВ: «Луческу не стане чемпіоном з Динамо»

Екс-віце-президент клубу розповів, чому киянам буде складно в УПЛ і Лізі чемпіонів

Колишній віце-президент київського «Динамо» Євген Красніков розповів, що чекає клуб з приходом Мірчі Луческу.

- Ми з Ігорем Суркісом домовилися, що ми або зберемо прес-конференцію, або дамо інтерв'ю, як все відбувалося. Він дуже солідно підійшов, коли брав мене на роботу, і так само солідно, коли я до нього прийшов і попросив відпустити мене. Коли я працював, все теж було на вищому рівні. За що йому велике спасибі. А як і що було в Динамо, ми розповімо разом.

- Як ви ставитеся до приходу Луческу в Динамо?
- Складне рішення. Багато складових. Він хоче працювати. Настрої реваншистські у нього є. Це нормально, у Луческу є характер. Але, якщо Динамо не підсилити кваліфікованими гравцями, то буде дуже важко скласти конкуренцію Шахтарю. Перемога в Суперкубку - це зовсім не показник.

- У Луческу вийде в Динамо чи ні?
- У Луческу в Динамо вийде точно краще, ніж у його попередників. Чи вийде стати чемпіоном? Думаю ні. Зробити боєздатний колектив з тих хлопців, які є? Думаю так. На даний момент, я не бачу, хто в Динамо може скласти конкуренцію Шахтарю в чемпіонаті. За якістю і підбору футболістів. І фінансова складова тут теж грає велику роль.

- Чи зможе Луческу з цим підбором виконавців потрапити в групу Ліги чемпіонів?
- У Динамо зібрані досить середні гравці. Є й зірки, але в основному, підбір середній. Нормальні хлопці, але потрапити в групу буде дуже складно, навіть при таланті Луческу. Ті суперники, які зараз попалися, вони кваліфіковані, але з ними можна боротися. І якщо Динамо вдалося обіграти Шахтар, то їм під силу вийти в груповий етап Ліги чемпіонів.

Нагадаємо, що після «Динамо» Красніков створив у Харкові клуб «Метал», який виступає у Другій лізі.

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 травня 2024, 10:09 40

Про це розповів український журналіст Володимир Звєров

Коментарі