Міністр спорту України розповів, як Динамо і Шахтар ділять НСК Олімпійський

Вадим Гутцайт - про матчі «Динамо» і «Шахтаря» в УПЛ

Міністр спорту України Вадим Гутцайт розповів про те, як «Динамо» і «Шахтарю» вдалося домовитися про проведення домашніх матчів на одній арені - НСК Олімпійський.

Першим з ареною домовилося керівництво «Динамо», тому у них пріоритет.

«Це узгоджувалося з директором НСК «Олімпійський». Пріоритет - спочатку погоджувати час і дату матчу «Динамо», а потім матчу «Шахтаря». Для нас це дуже добре. Це державний об'єкт, нам потрібно використовувати його на всі сто. Держпідприємству НСК «Олімпійський» потрібно заробляти гроші, а зараз немає концертів, великих спортивних подій. Важливо, щоб він був зайнятий».

«Тому не може бути пріоритетом віддати стадіон тільки «Динамо» або тільки «Шахтарю». Хочу подякувати президенту «Динамо» Суркісу, президенту «Шахтаря» за те, що вони орендують стадіон, пропонують нам чималі кошти, роблять газон кращим».

«Це добре. І кияни вболівають за свою команду, і вболівальники «Шахтаря», які покинули свій регіон, де, на жаль, війна, і проживають в Києві. Це нормально», - сказав Гутцайт.

«Шахтар» останні роки був змушений грати в Харкові, однак після початку коронавірусу команда вирішила і жити, і виступати в Києві.

Іван Зінченко Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 02:27 6

Відбувається супербій за абсолют

Коментарі