КОБЕЦЬ: «У цьому сезоні Суперліга буде найсильнішою за останні шість років»

Баскетболіст «Черкаських Мавп» розповів про свої очікування від майбутнього сезону

Захисник Олександр Кобець, який підписав контракт з «Черкаськими Мавпами», поділився очікуваннями від майбутнього сезону.

- Які очікування від сезону?
- Бачимо групу лідерів, які задали дуже високу планку для всіх інших команд. У них є можливості підписувати якісних легіонерів і елітних українських гравців. Всі інші клуби в більш-менш однакових умовах, намагатимуться чинити опір. Я думаю, що цього сезону Суперліга буде найсильнішою за останні шість років.

- Цьогоріч баскетбольні матчі проходитимуть у специфічних умовах. Напівкарантинні норми, десь будуть уболівальники, можливо деякі ігри будуть без глядачів. Яке у тебе ставлення до баскетболу під час пандемії?
- Я сподіваюся, що сезон відбудеться. Що незважаючи на всі ці віруси ми продовжимо грати. Ми слідкуватимемо за своїм здоров'ям, будемо слідувати всім правилам і настановам від медиків. Зараз кожен спортсмен несе відповідальність перед собою, перед клубом, перед командою, щоб не захворіти і не заразити всю команду. Зараз у кожного підвищена відповідальність за своє здоров'я. Я вважаю, що сезон потрібно проводити, незважаючи ні на що. У нас вже є досвід контрольних матчів. Якщо в якомусь регіоні буде гірша епідеміологічна ситуація - грати без глядачів, в іншому місті допускати якусь кількість фанатів. Спортсмени повинні продовжити грати, сподіваюсь, не на шкоду здоров'ю. Таким чином можемо провести цей сезон. Він буде дуже цікавим.

Олександр Тішура Джерело: БК Черкаські Мавпи
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 06 травня 2024, 14:00 3

Українська збірна пробилася до Дивізіону 1A