Олімпік в більшості впевнено розібрався з Дніпром-1

Господарів підвів Когут, який заробив вилучення в першому таймі

Команди стартували в новому чемпіонаті невдало. Більшою мірою це стосується «Олімпіка», який з великим рахунком поступився київському «Динамо», але і дніпряни навряд чи допускали втрату очок в протистоянні з дебютантом «Інгульцем». Тому перестановки в стартових складах були цілком очікувані. У «Дніпра-1» сталися три зміни: замість Сафронова, Дубінчака і Вакуленка на поле вийшли Сваток, Когут і Ді Франко. Тренерський штаб «Олімпіка» обмежився двома змінами. Замість Романовського та Чогадзе зі стартових хвилин у гру вступили Бабенко і Беніто.

Господарі поля на початку поєдинку взяли м'яч під контроль, і ледь не відкрили рахунок на 7-й хвилині. Хобленко справа увірвався до карного майданчику і з гострого кута не зміг пробити голкіпера. Дніпряни продовжили шукати шляхи до володінь «Олімпіка», а у гостей контргра не особливо клеїлася. Намагався нагнітати ситуацію все той же Хобленко, якого підтримував активний Тейлор. Саме бразилець ледь не став автором результативного удару, коли з-за меж штрафного трохи не влучив у кут.

А перед перервою гра різко перевернулася. Шахаб перед штрафним майданчиком суперників обіграв Адамюка і низом точно пробив у протихід голкіперу. На цьому неприємності для господарів поля не закінчилися. Когут пішов прямою ногою в підкат проти Лебеденка, і арбітр не став церемонитися: червона картка.

Своє чисельну перевагу «олімпійці» реалізували одразу після перерви. На цей раз індивідуальною майстерністю блиснув Тейшейра, який від лінії штрафного відправив м'яч у ворота. Але дніпряни дуже швидко відіграли один гол. Після навісу з кутового Хобленко виграв позицію у Шахаба і головою завдав влучного удару.

Втім, цей локальний успіх не додав впевненості підопічним Дмитра Михайленка, а оборона дніпрян продовжувала допускати помилки. Особливо куражився у чужого штрафного Шахаб, котрий періодично включав «режим Мессі». Один з таких епізодів завершився плачевно для «Дніпра-1». Іранець здійснив сольний прохід, і в штрафному його зачепив Адамюк. До 11-тиметрової позначки підійшов Політило, який холоднокровно переграв Сарнавського.

Після цього питання про переможця протистояння було практично зняте, а гості ледь не довели рахунок до розгромного. У складі «Олімпіка» дебютував орендований у «Динамо» Каргбо, який протягом хвилини був двічі близький до успіху. Спочатку ганець головою пробив поруч зі стійкою, а потім влучив у штангу.

У наступному турі дніпряни спробують реабілітуватися домашнім матчем проти «Маріуполя», а «Олімпік» в Києві зіграє з «Минаєм».

Українська Прем'єр-ліга. 2-й тур

«Дніпро-1» - «Олімпік» - 1:3

Хобленко (49) - Шахаб (44), Тейшейра (47), Політило (77, з пенальті)

Ді Франко (36) - Шахаб (21), Беніто (90), Бабенко (92)

Когут (45)

«Дніпро-1»: Сарнавський - Адамюк, Логінов, Сваток (Дуглас, 82) - Тейлор, Кравченко (Булеца, 70), Когут, Цуріков (Дубінчак, 60) - Хобленко, Довбік (Вакулко, 82), Ді Франко (Батагов, 72)

«Олімпік»: Кичак - Зотько (Цимбалюк, 56), Снурніцин, Лебеденко, Е. Пасіч (Ксьонз, 71) - Бабенко, Політило, Завійський - Беніто, Шахаб (Каргбо, 78), Тейшейра (Альваренга, 78)

Арбітр: Євген Арановський

Стадіон: «Дніпро-Арена»

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Олександр Снітко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 20:50 0

4 травня королівський клуб виграв у «Кадіса» з рахунком 3:0

Коментарі