Артем ФРАНКОВ: «Болонья - це точно те, що потрібно Супрязі для прогресу?»

Журналіст сумнівається, що гравця продадуть найближчим часом

Журналіст Артем Франков не впевнений, що «Динамо» Київ найближчим часом продасть форварда Владислава Супрягу, а «Болонья», можливо, не найкращий варіант для гравця.

«Думаю, розмови про можливий трансфер Супряги, більшою мірою, - ігри агентів. За українськими мірками, Супряга - це скарб. Не користуватися цим, не розкручувати тему зацікавленості в його підписанні було б дивно.

Коли Супряга буде регулярно забивати за «Динамо», а я впевнений, що це станеться, коли його заграють за національну збірну України, такі чутки ходитимуть постійно. Тільки б я задався питанням: «Болонья» - точно те, що нам потрібно ? Це великий клуб з традиціями, але наскільки стиль цієї команди підходить для росту і розвитку Владислава Супряги?

Відносно лідерів команди, я вважаю, що в «Динамо» немає футболістів, які не продаються. Все залежить від пропозиції і клубу, який її робить. «Динамо» враховує інтереси футболіста в плані розвитку в новому клубі, а не працюють з позиції - продати, взяти гроші і забути.

Також, я вважаю розумним продаж за менші гроші відразу, але з великим відсотком від подальших продажів. Будь-який трансфер не готовий святкувати, але продати гравця в хороший клуб за хороші гроші - абсолютно правильна практика.

Тим більше, Мірча Луческу покликаний награвати і відкривати нових талантів у «Динамо», тим самим піднімаючи вартість. Тому що будь-який прогрес у футболі, як індивідуальний, так і командний, монетизується», - сказав Франков.

Іван Зінченко Джерело: 1927.kiev.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 14:06 10

Чемпіон світу в легкій вазі впевнений, що Тайсон виграв бій

Коментарі