Артем КРАВЕЦЬ: «Динамо має боротися за титул УПЛ. 2-е місце - невдача»

Форвард розраховує, що команда зможе боротися за титул

Нападник Артем Кравець повернувся в «Динамо» і може зіграти перший офіційний матч в найближчому турі УПЛ проти «Десни».

- «Десна» вважається непростим суперником для нашої команди: в минулому сезоні вона двічі перемагала «Динамо» і одного разу наші команди зіграли внічию. На ваш погляд, майбутній матч теж складеться нелегко?

- Я дивився матчі «Динамо» з «Десною» в минулому сезоні, а також спостерігав за товариською зустріччю цих команд, яка відбулася вже після призначення Мірчі Луческу головним тренером, і можу сказати, що команда дійсно хороша і непроста - недарма «Десна» пробилася в єврокубки. З ними буде однозначно нелегко, але те, що я бачу на наших тренуваннях і відчуваю по хлопцях, по їхньому настрою, свідчить про те, що ми не залишимо чернігівцям шансів. Звичайно, за умови, що ми зіграємо в свою силу, в чому я впевнений. Оскільки ми ставимо перед собою максимальні завдання і збираємося боротися за чемпіонство, нам не можна втрачати очки. Однозначно гратимемо на перемогу і зобов'язані домогтися успіху.

- У минулому чемпіонаті «Десна» всерйоз претендувала на срібні медалі. У першому турі нинішнього чернігівці перемогли «Зорю», це говорить про серйозні наміри команди Олександра Рябоконя і в нинішньому сезоні?

- В минулому році я не знаходився в «Динамо», але, спостерігаючи за командою з боку, зауважив, що було багато різних проблем, плюс по ходу сезону змінився тренер, тому були об'єктивні причини невдач. Зараз кожен футболіст розуміє, що такої боротьби за срібло, як в минулому сезоні, бути не повинно. «Динамо» має змагатися тільки за перше місце, за чемпіонство, а друге місце - це невдача для команди. Я з великою повагою ставлюся до «Десни», яка в останні роки значно додала і вийшла на новий рівень, але ми - «Динамо» і повинні перемагати, тут двох думок бути не може.

- Скучили по чемпіонату України, з нетерпінням чекаєте виходу на поле НСК «Олімпійський»?

- Хоча останні кілька років я не знаходився в «Динамо», але бував на «Олімпійському» в складі національної збірної. Звичайно, мені буде дуже приємно знову одягнути футболку «Динамо» в найближчому матчі, або в одному з наступних турів. Я готовий і хочу приносити користь команді, а як мною розпорядиться тренер - це його справа.

Іван Зінченко Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 25 травня 2024, 22:18 0

Едді Хірн висловився щодо можливого реваншу між Ф'юрі та Усиком

Коментарі