УЄФА прийняв рішення перенести жеребкування ЛЧ і ЛЄ з Афін до Ньону

Жеребкування та нагородження відбудуться в штаб-квартирі УЄФА за зачиненими дверима

УЄФА за підсумками переговорів з владою Греції прийняв рішення перенести заходи, заплановані на 1-2 жовтня 2020 року і приурочені до початку європейського клубного сезону, з грецьких Афін до швейцарського Ньону.

Вони включають в себе жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів і Ліги Європи сезону 2020/21, а також вручення нагород кращим футболістам і тренерам за сезон 2019/20.

Незважаючи на ефективні дії уряду Греції щодо стримування COVID-19, всі сторони погодилися, що суспільне здоров'я важливіше за все, а в нинішніх умовах неможливо було б організувати в Афінах захід такого масштабу з приїздом гостей, не порушивши обмеження на проведення заходів в приміщеннях.

Жеребкування та нагородження відбудуться в штаб-квартирі УЄФА за зачиненими дверима, без представників клубів і преси, але з володарями нагород. Церемонії будуть транслюватися в прямому ефірі по всьому світу.

УЄФА подякував владі Греції і Культурному центру фонду Ставроса Ніархоса за відмінну роботу і професіоналізм при плануванні заходу. УЄФА з радістю проведе в Греції один зі своїх заходів в найближчі роки.

Микола Степанов Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 20 вересня 2024, 07:13 0

Матч відбудеться 21 вересня о 18:00

Коментарі