Владислав ВАЩУК: «Для збірної України матч з Іспанією став холодним душем»

Колишній захисник національної команди - про дебютантів

Екс-захисник національної команди України і київського «Динамо» Владислав Ващук оцінив дебют за національну команду Олександра Тимчика, Богдана Михайличенка та Ігоря Харатіна.

«Хлопцям, грубо кажучи, сказали: ви вчилися грати в футбол! Будь ласка, показуйте свій рівень! От і все. Хлопці стараються. Наскільки вони змогли, настільки і грали. Так, в тому епізоді, коли Михайличенко забігав вперед, можна було більше вичавити з того моменту. Але він грав якомога простіше. Він несподівано з'явився попереду, скажімо так. Він міг би вичавити і мав можливість забити гол. Але він в цьому моменті не був готовий і не очікував. Я думаю, він цей момент теж розбере для себе. Коли такі моменти з'являються, немає значення де ти знаходишся, треба намагатися їх реалізовувати.

Але індивідуальні якості були непогані в грі з Іспанією. Але не у всіх протягом дев'яноста хвилин. Вважаю, отриманий досвід буде спрямований в позитивне русло для хлопців. Але загалом для збірної України це холодний душ, який треба розібрати, забути і йти вперед», - сказав Ващук.

Читайте також: ВАЩУК: «Якби грали перший матч з Іспанією, може, зіграли б внічию»

Володимир Клепач Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 19 жовтня 2024, 21:26 17

Команда українця виграла 2:0