ДІВЧИНА ДНЯ. Чарівна чвертьфіналіска US Open Цветана Піронкова

32-річна болгарка тріумфально повернулася на корт після трирічної перерви

Болгарка Цветана Піронкова пише нову сторінку своєї професійної кар'єри. Після трирічної перерви, пов'язаної з народженням і вихованням сина, 32-річна тенісистка тріумфально повернулася в тур, вперше в професійній кар'єрі дійшовши до 1/4 фіналу US Open.

На своєму шляху Піронкова вже перемогла Гарбінє Мугурусу, Донну Векич, Алізе Корне та Людмилу Самсонову. Наступна суперниця - легендарна Серена Вільямс. Звичайно ж, болгарка в будь-якому випадку буде андердогом, але бій двох мам на такій високій стадії - справжня фантастика.

Якщо Піронкова на тривалий час втримає нинішній рівень, у неї є всі шанси перевершити своє досягнення в рейтингу WTA. До материнства Цветана максимально займала 31-у позицію в світовій класифікації, вигравши один турнір WTA. Найкращий результат на турнірах Великого Шолома був показаний на Вімблдоні-2010 (півфінал). Крім цього було всього два чвертьфінали, хоча її виступи в основі мейджорів розпочалися ще в 2006 році.

Крім спортивних успіхів Піронкова може ще й вкрасти ваше серце. При зрості 180 см болгарка має фігуру богині і точно буде входити до топ-красунь на всіх турнірах, де братиме участь.

Володимир Клепач Джерело: Instagram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 22 травня 2024, 12:45 4

Український боксер переміг британця та став абсолютним чемпіоном світу у хевівейті

Коментарі