БУРЯК: Багато що залежить від гравців Динамо, Луческу на полі не перебуває

Фахівець вважає, що кияни повинні проходити першого суперника в кваліфікації Ліги чемпіонів

Колишній гравець і тренер «Динамо» Леонід Буряк висловився про шанси столичного клубу вийти до групового раунду Ліги чемпіонів.

- Як думаєте, «Динамо» пройде «АЗ» в кваліфікації Ліги чемпіонів?
- Будемо сподіватися, що у «Динамо» все вийде. Але «АЗ» - не порожня команда. Євген Левченко каже, що буде дуже складна гра, але ми повинні пройти. Я сподіваюся на це. Нідерландський футбол, як і німецький. Вони чимось схожі. Але це не «Аякс» зірковий. Я думаю, Києву по зубах цей суперник. Потрібно налаштовуватися на гру і зробити все можливе, щоб пройти в наступний етап.

- Чи досвід Луческу допоможе «Динамо»?
- Мені складно сказати. Вибір складу - це важливо. Коли тренер такий досвідчений, він може внести якісь корективи. Але багато що залежить від футболістів, від лідерів. Луческу на полі не знаходиться. Так, тактика, склад - це його. А творці його ідеї - це футболісти, які повинні імпровізувати в рамках того, про що їх просить тренер, і вони повинні зробити результат.

- Якщо «Динамо» пройде «АЗ», там потенційні суперники «Гент» або віденський «Рапід». Хто краще?
- У наш час ми грали з віденською «Аустрією». Австрія - це міні-Бундесліга. Вони в такий же футбол грають, такі ж навчені футболісти, дуже суворі, дуже хороші. Але це не топові команди, це - не «Манчестер». Я думаю, вони по зубах Києву. Треба налаштовуватися на ці команди, хто б не був. Але спочатку треба вирішити питання з «АЗ», а потім думати про всі інші.

Читайте також: Леонід БУРЯК: «Чекаю матчу нашої збірної з Німеччиною»

Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 травня 2024, 10:15 25

Sport.ua разом із GGBET анонсує головний поєдинок суперважкої вагової категорії в боксі за 25 років

Коментарі