Marca: «Перемогти Україну - складне завдання для Іспанії»

Про команду Шевченка високої думки на Піренеях

Авторитетне іспанське видання Marca шанобливо відгукнулося щодо майбутнього суперника національної збірної цієї країни в Лізі націй - команди України. Далі представляємо переклад невеликого матеріалу, присвяченого «синьо-жовтим».

«У міжнародних змаганнях в Європі завжди домінували відомі футболісти з Іспанії, Німеччини, Італії, Нідерландів, Бельгії та деяких інших країн, але Україна з усіх сил намагалася пробитися в цю елітну когорту команд. Східноєвропейська команда в даний час займає 24-е місце в рейтингу ФІФА, поступаючись навіть Швеції, Уельсу та Данії, але якість їхньої гри показує, що команда Шевченка повинна бути вище.

Україна була однією з кращих команд на континенті в останні роки. У чималій мірі це відбувається завдяки талантам донецького «Шахтаря», який представлений вісьмома гравцями у збірній.

З 9 жовтня 2017 року Україна програла всього один раз в 22 матчах, вигравши 14 з них і 7 разів зігравши внічию. Вони пройшли через поєдинки з такими командами, як Італія, з якою завершили матч нічиєю, і Португалія, яку один раз обіграли, а ще в одній грі поділили очки.

Представники «Аталанти» Руслан Малиновський, «Манчестер Сіті» Олександр Зінченко і «Вест Хема» Андрій Ярмоленко - ось лише деякі з талантів, які опинилися розкиданими по Європі. Крім них, у команди Шевченка є група талановитих футболістів, які виграли останній чемпіонат світу серед молоді, що проходив у Польщі в 2019 році, в тому числі і воротар «Реала» Андрій Лунін. Це говорить про те, що Іспанії буде важко, коли вона прийме українців в неділю ввечері в рамках Ліги націй».

Нагадаємо, в першому матчі групової стадії Ліги націй Україна на своєму полі обіграла Швейцарію (2:1), а Іспанія в гостях вирвала нічию у Німеччини (1:1).

Олексій Сливченко Джерело: Marca
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 18 травня 2024, 10:00 1

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії

Коментарі