В'ячеслав ЗАХОВАЙЛО: «Пресингувати з Коноплянкою в складі неможливо»

Експерт розкритикував вінгера збірної України

Відомий футбольний менеджер В'ячеслав Заховайло прокоментував перемогу збірної України над командою Швейцарії (2:1) в першому турі Ліги націй.

«Суперечливі відчуття: з одного боку - перемога, з іншого - невиразна гра. Обережна тактика, відмовилися від пресингу, зустрічали суперника в середньому блоці. Чи було це задумкою тренерського штабу? Чи може швейцарці були настільки круті? Якщо це була установка, то чому півзахисники в блоці надто пасивно вступали у відбір?

Почну з того що, пресингувати з Коноплянкою в складі неможливо. Сьогодні ми на власні очі переконалися в тому, чому Коно не заграв у Європі. Вперед біжить, а назад викликає таксі, та й відбір тільки імітує. Нехай на мене не ображається, критика справедлива.

Тепер про хороше. Зінченко і Маліновський - ключові гравці, вони обличчя і стиль нашої збірної. Тимчик вписався в структуру гри. Вся оборона Шахтаря плюс Степаненко зіграли на рівні. Сподобався Яремчук з заміни - освіжив. Ярмоленко зіграв свій стандартний матч, заслужив похвалу за спрагу до гри. У Боді Михайличенка гра не вийшла, але у нього все ще попереду.

Так що з перемогою нас всіх! Хотілося б, щоб збірна більше домінувала. Але все одно спасибі за позитивні емоції», - написав Заховайло.

Денис Шаховець Джерело: Facebook
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 21 травня 2024, 20:44 1

Колишній суперник Усика висловився про суддівство у цьому поєдинку

Коментарі