Луїш КАШТРУ: «Перший раз у своєму житті я не зміг дивитися на пенальті»

Наставник «Шахтаря» розповів про найбільш пам'ятні матчі минулого сезону

Головний тренер «Шахтаря» Луїш Каштру підбив підсумки сезону-2019/20, поділився думкою про виступ команди в чемпіонаті і єврокубках і назвав найкращі матчі.

«Я пішов з дому, коли мені було 17 років, і почав свою професійну життя з самих низів футболу. Я хотів грати в Лізі чемпіонів і працювати в клубі, який дав би мені можливість стати національним чемпіоном. Тому, коли я приїжджав сюди, то розумів, який серйозний виклик переді мною стоїть.

Ми провели дуже хороший сезон, не скажу, що це був якийсь сенсаційний сезон, але хороший. Є певні хвилини в іграх, які потім залишать свій слід в історії клубу. Гол і те, як закінчилася гра в Мілані з «Аталантою» - це запам'ятається. Також не варто забувати про сім останніх хвилин в Загребі з «Динамо». Коли ти пропускаєш третій м'яч на 89-й хвилині - ти вмираєш. Це одна з таких ігор, коли ти намагаєшся вдихнути, видихаєш і задихаєшся. Перший раз у своєму житті я не зміг дивитися на пенальті. Я думаю, що футбол нам дає те, що ми ніколи не забудемо. Але якщо говорити глобально, якщо говорити в загальному плані, я, думаю, це був хороший сезон. За межами країни, крім одного матчу, ми не програли жодного поєдинку», - зазначив Каштру.

Михайло Шаповалов Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 03:43 26

Один із трьох суддів несправедливо віддав перемогу Тайсону Ф'юрі

Коментарі