Андрій ПАВЕЛКО: «Стадіону Колоса ставлю 10 з 10. Це свято»

Президент УАФ задоволений новою ареною

У середу клуб «Колос» з Ковалівки відкрив нову арену, яка вміщує 5 тисяч глядачів. Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко оцінив якість стадіону.

«Сьогодні в укранському футболі велике свято. Я вдячний ковалівському «Колосу» за ту велику роботу, яку він зробив не тільки для Київської області, а й для всієї країни. Клуб не лише демонструє спортивні результати, здобувши право виступати у кваліфікації Ліги Європи, а й займається дитячо-юнацьким футболом і розвиває свою інфраструктуру. Це стадіон справді європейського рівня, на якому, я впевнений, будуть куватися майбутні перемоги команди. За 10-бальною шкалою я поставив би йому 10 балів. Сьогодні це центральна футбольна арена Київської області.

Я впевнений, що завдяки інфраструктурі та логістиці нового стадіону тут може розвиватися не лише сам клуб. Думаю, що незабаром ми зможемо побачити тут матчі молодіжної, юнацьких та дівочих збірних України. Це буде чудовий подарунок для місцевих уболівальників, які зможуть подивитися міжнародні поєдинки найвищого рівня».

Перший матч на новій арені відбудеться 12-го вересня в рамках УПЛ.

Іван Зінченко Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 травня 2024, 12:44 11

«Манчестер Юнайтед» хотів підписати українця

Коментарі