ФІБА через коронавірус перенесла Кубок Європи з жовтня на січень

Українські клуби зіграють у єврокубках пізніше запланованого

ФІБА повідомила про перенесення старту Кубка Європи ФІБА з 14 жовтня на 6 січня 2021 року через погіршення епідемічної ситуації, пов'язаної з коронавірусом.

Формат турніру залишиться незмінним, при цьому вивчається можливість проведення групового раунду для чотирьох команд в одному місті. Міста, які зможуть прийняти матчі, а також можливі зміни в регламенті будуть озвучені на засіданні правління ФІБА, яке пройде в жовтні.

У груповому раунді Кубка Європи ФІБА, нагадаємо, зіграють два українських клуби - «Київ-Баскет» та «Прометей», а також може додатись «Дніпро», якщо не подолає кваліфікацію Ліги чемпіонів.

Також ФІБА повідомила про перенесення старту жіночого Єврокубка, основна частина змагань якого почнеться 7 січня 2021 року. 32 команди буде розподілено на 4 групи - по 8 у кожній. 16 команд вийдуть у раунд плей-оф топ-16 і продовжуватимуть боротьбу за трофей.

Нагадаємо, у Єврокубку виступатиме жіноча команда «Прометей» - дебютант на міжнародній арені та елітного дивізіону чемпіонату України.

Максим Гаптар Джерело: Федерація баскетболу України (ФБУ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 02:50 7

В Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) пройшло велике шоу боксу