Кароліна ПЛІШКОВА: «Перший сет з Калініною був непростим»

Третя ракетка світу - про старт на Відкритому чемпіонаті США з тенісу

Лідер посіву на US Open чешка Кароліна Плішкова прокоментувала перемогу над українкою Ангеліною Калініною в рамках першого кола.

«У цьому матчі я відчувала себе краще, ніж у попередньому минулого тижня, коли я грала на 17-му корті. Думаю, центральний стадіон набагато краще підходить мені, навіть не дивлячись на те, що теж немає глядачів. Тут я себе відчуваю набагато краще. До того ж, я багато тут тренувалася, тому добре адаптувалася до покриття.

Перший сет був місцями непростим. Я почала не дуже добре, але поступово стала грати агресивніше і вигравати очки. Я непогано грала до 4:1. У мене були можливості взяти сет раніше, але я ними не скористалася. Рахунок став 4:4 і я поступалася 15-40 в наступному геймі. Моя подача допомогла мені виграти його і після цього я відчула впевненість. А другий сет був набагато, набагато кращим від першого», - сказала Плішкова.

Відзначимо, що в другому колі Кароліні, до тренерського штабу якої входить українка Ольга Савчук, доведеться зіграти проти француженка Каролін Гарсії.

Володимир Клепач Джерело: WTA
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 16 травня 2024, 13:59 7

Британця підколюють через різке зменшення ваги