US Open. Калініна не змогла створити сенсацію в матчі з Плішковою

Українка програла в двох сетах, але в першій партії боролася за перемогу

Українка Ангеліна Калініна (№145 WTA) прогнозовано зачохлила ракетку після першого кола на Відкритому чемпіонаті США з тенісу.

У стартовому матчі 23-річна українська тенісистка у двох сетах програла першій сіяній Кароліні Плішковій з Чехії (№3 WTA).

US Open. Перше коло
Ангеліна Калініна (Україна) - Кароліна Плішкова (Чехія) - 4:6, 0:6

Калініна почала матч з брейку, чим трохи роздратувала суперницю. Плішкова відповіла чотирма виграними геймами поспіль, після чого трохи заспокоїлася. У чешки спочатку не особливо виходила гра, були величезні проблеми зі стабільністю. Українка цим користувалася, але її подача навіть в найбільш фантастичних мріях не дозволяла розраховувати на позитивний результат матчу. Плішкова на прийомі або забивала цвяхи, або приймала так, що далі перебувала у виграшній позиції.

Зрівнявшись на чотирьох, Калініна зробила, як виявилося, останню спробу зачепитися за будь-який результат, здобувши подвійний прихований сетбол. Але третя ракетка світу показала, що у відповідальні моменти вона вміє збиратися: дві потужні подачі відбили атаку опонентки, наступні розіграші першої партії залишилися за Кароліною.

У другому сеті боротьби не вийшло, Плішкова поліпшила свою гру, а Калініна зрозуміла, що в цьому матчі ловити нічого.

З огляду на те, що Ангеліна потрапила в основу через зняття величезної кількості тенісисток, то навряд чи вона сильно засмутиться сьогоднішнім результатом.

У наступному раунді Плішкова зіграє проти Ясмін Паоліні (№96 WTA) або Каролін Гарсії (№49 WTA).

Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 07:44 5

Український боксер став перший абсолютним чемпіоном хевівейту з часів Льюїса

Коментарі