КОНТАДОР: «Відсутність Фрума і Томаса на Тур де Франс мене здивувала»

Легендарний іспанець - про рішення команди Ineos виключити двох своїх зірок зі складу

Легендарний іспанський велогонщик, переможець Тур де Франс 2007 і 2009 років Альберто Контадор прокоментував рішення команди Ineos виключити зі складу на «Велику петлю» 4-кратного переможця Тур де Франс Кріса Фрума і чемпіона 2018 року Герейнта Томаса:

«Відсутність Фрума і Томаса в складі мене здивувала. Вони обидва вигравали Тур де Франс і є великими авторитетами в пелотоні. Особливо це рішення дивує, коли ти бачиш, який склад виставила Jumbo Visma. Але я розумію, що це рішення приймалося всередині колективу і приймалося на користь команді.

З огляду на те, що Фрум змінить команду в кінці сезону, я не знаю, наскільки він був готовий працювати на Егана Берналя. В цілому, ми знаємо дуже мало з того, що відбувається всередині команд.

Чи помилка це? У команди були причини прийняти таке рішення. Уже в минулому році ми бачили якусь напругу між Фрумом і Томасом. Не знаю, чи могло це вплинути на атмосферу в команді. Це рішення приймалося на користь команді, щоб Ineos підійшов до Туру більш об'єднаним».

Олег Дідух Джерело: Євроспорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Інші види | 24 травня 2024, 18:48 0

Погачар зберіг лідерство в загальному заліку