ЗАХОВАЙЛО: «Якщо не проходити АЗ, тоді потрібно завершувати з футболом»

Спеціаліст очікує на перемогу «Динамо» над нідерландським клубом

Відомий фубольний менеджер В'ячеслав Заховайло поділився думкою про результати жеребкування 3-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів для київського клубу.

««Динамо» до снаги пройти «АЗ». На попередньому етапі Ліги чемпіонів «Вікторія» повинна була вибивати з турніру нідерландців, але тим поталанило.

На мій погляд, це той суперник, якого не можна недооцінювати, але водночас не треба й переоцінювати. «АЗ» потрібно обігравати та проходити далі. Вважаю, що це найкращий жереб. Якби випав «ПАОК», було б гірше.

Зважаючи, що стадія складається з одного матчу, який до того ж відбудеться в Києві, «Динамо» - фаворит.

Якщо зіставити весь кадровий потенціал київської команди, то стане зрозуміло, що перші матчі «Динамо» грало не в оптимальному складі.

Це найсприятливіше жеребкування, адже могли вийти на сильніших суперників. Такий шлях абсолютно під силу «Динамо». Втім, аби пройти в Лігу чемпіонів, потрібно здолати «АЗ», а потім інших. Курочка по зернятку клює.

Якщо вдома не проходити «АЗ», тоді «Динамо» потрібно завершувати з футболом. Відмазок не може бути.

Перемога над «АЗ» - це обов'язкова програма. Не може навіть бути мови про те, готова команда чи ні. Якщо хтось не готовий, Ігор Михайлович завжди готовий переодягнутися та вийти на поле. Я вважаю, що в «Динамо» повна обойма футболістів.

«АЗ» - це не той суперник, якого потрібно боятися. Подивіться на чемпіонат Нідерландів - усі грають в романтичний футбол без оборони. Отож, навіть немає, про що говорити», - сказав Заховайло.

Максим Гаптар Джерело: Рейтинг букмекерів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 01:21 7

Поєдинок за абсолют пройде ввечері 18 травня у саудівському Ер-Ріяді

Коментарі