Наставник Карпат пояснив поразку аматорам в Кубку України

Львів'янам буде непросто навіть у Другій лізі

У поєдинку попереднього раунду Кубка України львівські «Карпати» поступилися «Епіцентру» з Дунаївців з рахунком 0:4. Наставник львів'ян Любомир Вовчук пояснив, чому його команда програла любителям.

«Враження виключно негативні, адже ми програли з великим рахунком. Однак на це є певні причини. Ми мали зовсім небагато часу на підготовку, крім того, у нас дуже молодий склад і комплектація ще триває. Команда не була готова і у фізичному плані - ми банально програвали у швидкості. «Епіцентр» перебував у хорошому ігровому ритмі, вони стабільно виступали в чемпіонаті аматорів. А «Карпати» фактично грали з чистого листа».

«Хоч ми і опинилися у меншості перед самою перервою, все одно готувалися до того, що в другому таймі боротимемося до кінця. Як на мене, це не була безвихідна ситуація. Нам треба звикати до дорослого футболу. Сьогодні хлопці самі переконалися у цьому. Це зовсім не те, що було у ДЮФЛ чи навіть у турнірі U-19. Значна частина наших гравців мають лише досвід виступів на юнацькому рівні. Тому навіть стартового хвилювання не уникнули».

«Попереду на нас чекає старт сезону в Другій лізі, тому необхідно ретельно готуватися до наступного матчу».

Нагадаємо, що в минулому сезоні «Карпати» виступали в УПЛ, але знялися з турніру. У новому сезоні львів'яни будуть виступати у Другій лізі.

Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 липня 2024, 16:11 4

Джуда можуть дискваліфікувати на чвертьфінальний матч проти Швейцарії

Коментарі