Артем ФЕДЕЦЬКИЙ: «Шокований переходом Луческу в Динамо»

Колишній футболіст «Шахтаря» поділився думкою про вчинок румунського тренера

35-річний екс-гравець донецького «Шахтаря» і збірної України Артем Федецький прокоментував призначення екс-тренера «гірників» Мірчі Луческу наставником київського «Динамо».

«Зараз я шокований його переходом в «Динамо». Раніше у нього на серці була емблема «Шахтаря», а тепер «Динамо». Якби він працював в «Шахтарі» рік або два - це одне. А коли він зробив божевільну історію...

Він каже, що він все одно є легендою «Шахтаря»? Ну красень, раз так каже. Він - легенда, але нормальна людина так не скаже, що вона легенда «Шахтаря». Я б ніколи не сказав, що я - легенда українського футболу. Є люди набагато більш заслужені, які більшого досягли.

Я люблю футбол. Виходжу на матч або тренування і викладаюся повністю. Готовий допомагати іншим і розвиватися разом з ними. А коли людина говорить, що вона - легенда «Шахтаря» і переходить до заклятого спортивного ворога, приймає клуб... Хіба що як агент працює, засланий козачок, щоб «Динамо» зсередини трошки розвалити», - сказав Федецький в ефірі програми «Вацко Live».

Михайло Шаповалов Джерело: Динамоманія
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 06:45 43

У випадку тріумфу Боруссії Д місце володаря трофея виявиться зайнятим

Коментарі