Дмитро ПІДРУЧНИЙ: «Отримати квартиру допоміг Беленюк»

Український біатлоніст – про отримання сертифіката на житлоплощу від держави

Чемпіон світу 2019 року в гонці переслідування Дмитро Підручний прокоментував отримання сертифіката на квартиру від держави.

«Приблизно місяць тому дізнався, що у мене все-таки буде квартира. Звичайно у мене були позитивні емоції, але це все дуже довго тягнулося. Уже минуло півтора року від того, як я став Чемпіоном світу. За цей час я вже почав будувати будинок… Звичайно, до завершення будівництва ще дуже-дуже довго, але перші кроки вже зроблені.

Чесно скажу, на квартиру не сподівався, не думав, що вийде її вибороти. Дуже багато допоміг Жан Беленюк (прим. український борець греко-римського стилю, народний депутат), крім того вдячний Віктору Михайловичу Щуру (прим. президент Тернопільської регіональної федерації з біатлону), адміністрації Президента, а також міському голові Тернополя Сергію Надалу, який все-таки пішов назустріч і виділив квартиру. Не можу не подякувати Федерації біатлону України, на чолі якої стоїть Володимир Михайлович Бринзак, який також доклав чимало зусиль для того, щоб це все відбулося.

Будинок вже зданий в експлуатацію, вже є вулиця, номер квартири, тому з наступного тижня можна йти заключати договір, а також робити документи на право власності. Вже після того буду думати про налагодження житлових умов у квартирі», - сказав Підручний.

Денис Шаховець Джерело: Український біатлон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 04 травня 2024, 09:00 7

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі