Роббі Лоулер — Ніл Магні. Прогноз і анонс на бій

Спів-головний бій турніру Fight Night 175

Найближчого вік-енду, в ніч з суботи на неділю, промоушен №1 в світі проведе п'ятий поспіль турнір на «UFC APEX» (Лас-Вегас, штат Невада, США). Кард UFC Fight Night 175 має кількох бійців з іменами, включаючи колишнього чемпіона промоушена і екс-претендента на титул.

Колишній чемпіон UFC у напівсередній вазі Лоулер вийде на заміну хворому Джеффу Нілу, щоб битися з Магні.

Безсумнівно, Лоулер добігає кінця своєї кар'єри в UFC. Йому 38 років, він не бився більше року і не перемагав більше трьох років. Після того, як він виграв у Дональда Серроне в липні 2017 року, «Безжальний» послідовно програв Рафаелю дос Аньосу, Бену Аскрену і Колбі Ковінгтону. Останньому Лоулер програв жахливо односторонньо.

Магні - більш свіжий боєць у цій парі. Він проведе свій третій бій у 2020 році, раніше ним були переграні Лі Цзінлян і Тоні Мартін.

Прогноз на бій

Головне запитання - скільки бензину залишилося в баку Лоулера? Він один з найбільших ударників в історії напівсереднього дивізіону UFC, здатний відправити в нокаут практично будь-яким ударом.

Зріст Магні (191 см) робить його дуже непростим ударником, який також не губиться на землі. Ще у нього одне з кращих кардіо в дивізіоні.

Як вже говорилося вище, кращі роки Лоулера залишилися позаду. У нього все ще є шанси на ранньому етапі поєдинку нокаутувати суперника, але якщо Магні вдасться уникнути цього, то у нього є все для перемоги, особливо якщо він буде використовувати тейкдауни.

Перемога Магні за очками

Основний кард

Ентоні Сміт - Александр Ракич

Роббі Лоулер - Ніл Магні

Кім Цзи Йон - Алекса Грассо

Рикардо Ламас - Білл Алгео

Магомед Анкалаєв - Іон Куцелаба

Попередній кард

Макі Пітоло - Імпа Касанганай

Меллорі Мартін - Ханна Сіферс

Алессіо Ді Кірико - Зак Каммінгс

Поліана Віана - Емілі Вітмайр

Шон Бреді - Крістіан Агілера

  • 3.05
  • 51
  • 1.39
Сделать ставку
  • 3.05 1.45
Сделать ставку
  • 3.21
  • -
  • 1.40
Сделать ставку
Сергій Лебедєв Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 07:21 6

«Галактікос» виграли 36-й титул чемпіона Ла Ліги