Притула розповів, як його ледь не побили через Мілевського

Ходити до чужого сектору – погана ідея

Відомий шоумен і амбасадор збірної України Сергій Притула розповів, як одного разу ледь не потрапив у бійку через Артема Мілевського.

«Одного разу через Мілевського я міг дуже смачно відгребти у Мінську, коли наша збірна грала з Білоруссю у 2009 році. Все почалось з того, що я взяв квитки не у той сектор. Я їхав з нашою організованою групою. З ультрас чи просто з фанами. Я через знайомих колег взяв квиток і опинився у віп-ложі серед білорусів. «Свой среди Чужих» (посміхається).

В якийсь момент сябри розгорнули банера, на якому був зображений Мілевський, з паличкою і мішком за спиною йде у напрямку Києва. На спині написано «пес», і хмаринка, в якій намальовані долари. Вони затягнули стару-добру кричалку «Мілевський - пес!». Я намагався дяді, який був поруч зі мною, пояснити, що Мілевський ніякий не «пес». А дядя пояснив мені, що тепер я також «пес». Ми з ним трохи взяли один одного за груди і почали шарпати. І тут прийшов ще один дядя, він був міліціонером. І сказав: «Я не понял!». Заспокоївся весь сектор. Ніколи такого не бачив», - сказав Притула.

Читайте також: ПРИТУЛА - про Луческу: «Ця худоба звалила з Донецька до Росії на заробітки»

Володимир Клепач Джерело: Sportarena
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 18:41 5

Усі матчі пройдуть в один день

Коментарі