Верес в новому сезоні ставить завдання вийти в УПЛ

Керівництво рівненського клубу налаштоване підвищитися в класі

Головний тренер рівненського «Вереса» Юрій Вірт розповів про завдання команди на сезон і комплектування колективу перед стартом чемпіонату у Першій лізі.

«Зараз ми зосередилися на пошуку кваліфікованих флангових півзахисників, гравця опорної зони. Що стосується планів на сезон, то на 30 серпня в мене запланована зустріч з керівником наглядової ради НФК «Верес» Ігорем Надєїним, після її завершення і в цьому питанні з'явиться конкретика. Ми налаштовані дуже серйозно, хоча і в новому сезоні бажаючих підвищитися в класі буде більш ніж достатньо. Конкурентами будуть перш за все «Агробізнес», «Волинь», «Оболонь», «Металіст 1925», «Чорноморець», - сказав Вірт.

За даними джерела, керівництво «Вереса» поставить перед командою завдання завоювати путівку в УПЛ. Саме з цим пов'язана нинішня активність новачка Першої ліги на трансферному ринку. Цього тижня контракти з «Вересом» підписали Михайло Сергійчук («Вентспілс»), Геннадій Пасіч («Карпати»), Роберт Гегедош («Металіст 1925») Роман Мірошник і Микита Полулях («Авангард»). Цікаво, що вихованець рівненського футболу Сергійчук вже вп'яте повертається до своєї рідної команди.

Нагадаємо, що в стартовому турі чемпіонату України в Першій лізі «Верес» 5 вересня зіграє з «Оболонню».

Читайте також: Спалах коронавірусу у Вересі. Заражено шість футболістів

Володимир Клепач Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 07:01 3

Андрій Лунін навряд чи перейде в «ПСЖ»

Коментарі