Сергій РЕБРОВ: «Харатін і Зубков гідні виклику в збірну України»

Наставник «Ференцвароша» прокоментував перемогу над «Селтіком» в кваліфікації ЛЧ

У вівторок «Ференцварош» Сергія Реброва обіграв «Селтік» (2:1) і вийшов у перший раунд кваліфікації Ліги чемпіонів. У розмові з кореспондентом Sport.ua Ребров прокоментував успіх в Глазго.

- Чи задоволені грою з «Селтіком»?
- Завжди складно грати з командами високого рівня, з такими командами, як «Селтік». Я радий, що хлопці в цьому поєдинку дійсно були командою. Для нас важливо організовано оборонятися і, я думаю, що у нас це вийшло добре. Ми забили м'ячі зі стандарту і після контратаки.

- Токмак Нгуєн дійсно в хорошій формі? Він забив вже чотири м'ячі в трьох стартових матчах сезону.
- Так, він забиває багато. Знову ж, не один Токмак грає. Звичайно, той м'яч, який він забив, дуже важливий для нас. Я завжди наголошую на грі команди. І той же Токмак брав участь в оборонних діях. І це дуже важливо для команди.

- Кого хочете в суперники на наступній стадії? І хто небажаний?
- Я думаю, дуже важливо думати про себе, про свою гру. Ми проаналізуємо суперника. Але я і перед грою з «Селтіком» говорив: потрібно дивитися на себе і не думати про силу суперника. Ми заслужили грати в цьому кваліфікаційному раунді і потрібно зараз сконцентруватися на своїй грі.

- Чи не давило перед матчем, що «Селтік» вважали фаворитом? Або навпаки, «Ференцварошу» було легше?
- Ми завжди граємо проти фаворитів. Для нас будь-який суперник - це фаворит. Якщо замислюватися перед матчем про те, хто фаворит, то, напевно, це може зіграти злий жарт з усіма командами. Я думаю, дійсно потрібно цілеспрямовано готуватися до якогось суперника і сконцентруватися на своїй грі.

- Як думаєте, Харатін і Зубков гідні виклику в збірну?
- Звичайно, гідні. Я розмовляв з Андрієм Миколайовичем і рекомендував цих гравців. Вони заслужили своєю грою в минулому сезоні виклику в збірну України. Зараз, на жаль, Олександр Зубков травмований, але, я сподіваюся, що після паузи збірних до наступних ігор кваліфікації Ліги чемпіонів він буде тренуватися в загальній групі.

- Виходить, ви з Шевченком говорили з приводу Харатіна і Зубкова. Він буде давати шанс їм?
- Я не знаю, буде він давати їм шанс чи ні. Він у мене питав рекомендації по цих гравцях. А чи буде він давати шанси, це видно тільки йому.

- Як вам початок нового сезону? Нічия з МТК і успіх в кваліфікації ЛЧ.
- Вважаю, нормально стартували. Перші ігри завжди непросто даються. Було непросто грати з МТК. Ми в цьому матчі не реалізували свої моменти, зіграли внічию. Напевно, у багатьох гравців були більше думки про старт у кваліфікації Ліги чемпіонів.

- Які у вас завдання в першості Угорщини?
- Мені ніхто ніякі завдання не ставить. Я готуюся до кожної конкретної грі і вирішую задачі в одній грі. А що буде в підсумку - ми подивимося.

Дмитро Котков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 23:25 4

Юлія не дуже хоче їхати з Іспанії

Коментарі