ПРИТУЛА: «Смішно, коли Зеленський говорить: «Повстань з попелу, Кривбас!»

Відомий шоумен – про відродження криворізького клубу

Популярний український телеведучий і шоумен Сергій Притула прокоментував відродження «Кривбасу», яке ініціював Президент України Володимир Зеленський.

«Президент дивиться на зовнішній фронт. Не все так добре. Вже не так раді його бачити Макрон, Меркель і Трамп. Ну ок. Займуся внутрішньою політикою. Та ні, тут його корабельні сосни підставлять, потім якийсь придурок пенсіонерці каже, щоб вона продала собаку і заплатила за комуналку. Тут зашквар, тут - також. І він думає, як же важко все це! І розуміє, що треба зробити щось корисне. Каже: «Юзік, їдь до Кривого Рогу і розвивай Кривбас!». Юзік каже: «Ну да, без нас же не здогадалися».

Якщо з'явиться нормальна команда там, для чемпіонату і єврокубків - чом би й ні? Але реально, це дуже смішно, коли президент говорить: «Повстань з попелу, Кривбас!». Якщо це спрацює, то я буду напрошуватися в Офіс президента і топити за відродження Темпа з Шепетівки. Легендарна була команда в 90-х. Вважаю, що її теж треба відродити».

Напередодні «Кривбас» обіграв «Черкащину» (4:2) в рамках першого попереднього раунду Кубка України. Це був дебютний офіційний матч клубу після відродження.

Денис Шаховець Джерело: Sportarena
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 06:44 0

Поєдинок відбудеться 2 травня о 22:00 за Києвом

Коментарі