Микита БУРДА: «Динамо хоче реабілітуватися за минулий невдалий сезон»

Захисник прокоментував битву за Суперкубок України

Захисник «Динамо» Микита Бурда прокоментував матч за Суперкубок України проти «Шахтаря», а також розповів про відновлення після травми.

- Які очікування від матчу за Суперкубок? Сприймаєте його як відкриття сезону чи більше як товариський матч із підвищеною відповідальністю?

- Звісно, про товариський статус не може бути й мови. Сприймаємо його як відкриття сезону, як поєдинок за трофей із нашим головним та принциповим конкурентом - «Шахтарем». Тому готуємося дуже серйозно, як і на усі матчі. Звісно, дуже хочемо перемогти. Із нетерпінням чекаємо на старт нового сезону, хочеться реабілітуватися за минулий не дуже вдалий рік, та й за футболом вже скучили.

- Які Ваші особисті спогади від матчу за Суперкубок? Який Суперкубок був найуспішнішим, найбільш пам'ятним?

- Особисто для мене найбільше вражень залишив минулий Суперкубок, коли ми перемогли «Шахтар» 2:1. По-перше, у цьому матчі я забив м'яч, причому перший у ворота «Шахтаря», а по-друге, поступаючись 0:1, у другому таймі нам вдалося переломити хід зустрічі на свою користь. Тому цей матч запам'ятався мені найбільше.

- Як відзначите сезон для себе особисто? Чи вже повністю оговталися від травми морально та фізично? Як почуваєтеся?

- Як можу оцінити сезон, якщо я у ньому зіграв матчів дев'ять? Малувато буде для того, щоб робити якісь висновки. Через травму я пропустив тривалий час, але радий, що повернувся, задоволений, що пройшов це важке випробування, знову вийшов на поле і став ще сильнішим. Хоча і не грав, але у моральному плані загартувався. Сподіваюся відіграти повноцінний наступний сезон, а тоді вже можна буде щось оцінювати.

Іван Зінченко Джерело: Українська Прем'єр-ліга (УПЛ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 травня 2024, 22:40 20

Тренер «Карпат» прокоментував рішення свого сина

Коментарі